Yeni
Loading...

VALİ AKTAŞ BAYRAMİÇ'İ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

       Vali İlhami AKTAŞ, çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi almak amacıyla ilçe ziyaretlerine devam ederken geçtiğimiz gün ilçemizi ziyaret etti. Vali AKTAŞ İlçemizdeki tüm kurumları ziyaret etti ve gün boyu Bayramiç'i dolaştı. 

    Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Bayramiç Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ ne geçen Vali İlhami AKTAŞ, Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami AKTAŞ, kurumun hizmet binasın-da incelemelerde bulunarak ilçedeki ormanlık alanların durumu, ekosistem hizmetleri, personel durumu, orman yangınlarıyla mücadele kapasite si, ağaçlandırma çalışmaları, yanan orman alanların ağaçlandırılması, sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan fidan dikimlerine yönelik çalışmalar, kurumun yatırımları ile planlanan ve devam eden projeler hakkında Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek’ten bilgi aldı. Ardından Bayramiç Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Dernek Başkanı İbrahim Bingül ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek bir süre görüştü. Bingül, derne-ğin çalışmaları, faaliyetleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Oda Başkanı Yusuf Özkan ve üyelerle bir süre görüşerek sohbet etti. Bayra miç Şoförler ve Otomobilciler Odasının çalışma-ları hakkında bilgi alıp oda başkanına ve üyeleri-ne çalışmalarında başarılar diledi.
      Vali İlhami AKTAŞ Bayramiç ilçesi ziyaretleri sırasında kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra ortak kullanım alanlarından olan Bayramiç pazar yerinde alınması gereken Koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi. Pazar yerinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı ve uygulanan Koronavirüs tedbirleri hakkında Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir’den bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AK-TAŞ, pazar esnafıyla bir süre görüşüp sohbet ederek bereketli kazançlar temennisinde bulun-du. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un doğduğu ve çocukluk yıllarının geçtiği Mehmet Akif Ersoy Müze Evini gezen Vali İlhami AKTAŞ,  Mehmet Akif Ersoy Müze Evi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından Bayramiç Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ve oda üyeleriyle bir araya gelerek Esnaf ve Sanat-karlar Odasının çalışmaları hakkında bilgi alıp oda başkanına ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Akabinde Bayramiç Esnaf Sanat-kârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ziyarette bulunan Vali İlhami AKTAŞ, kooperatif başkanı Süleyman Yüksel ile bir süre görüşerek sohbet etti.


 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder