Yeni
Loading...

FUTSAL HEYACANI BAŞLIYOR...

Fotoğraf açıklaması yok.        Bayramiç Belediye tarafından düzenlenecek olan Futsal Turnuva-sı Pazartesi oynanacak maçlarla başlıyor.
     Geçtiğimiz gün Belediye toplantı salonunda yapılan kura çekimine Belediye Başkanı Mert UYGUN, Be lediye Başkan Yardımcısı Ahmet KARADENİZ ve turnuvaya katılan takım temsilcileri katıldı. 19 takımın katılacağı turnuvada 4 grupta müca deleler yapılacak. Gruplarında ilk 2'ye giren takımlar bir üst tura yük-selecek. Kura çekiminde bir konuş-ma yapan Belediye Başkanı Mert UYGUN centilmence güzel bir tur-nuva geçmesini beklediğini belirtrek  " Tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım çok keyifli bir turnuva geçi-receğiz.Spor dayanışma, beraberlik ve kardeşlik kültürünü yükseltmek için en güzel yoldur. Biz bu yolda spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki za-manlarda diğer branşlarda da turnu valar düzenleyeceğiz " dedi.
       Turnuvada ilk maçlar Pazartesi günü başlayacak ve hafta içi Cuma günleri hariç her gün 3 maç oyna-nacak. Turnuvanın açılış maçında Pazartesi günü saat 20:00'de Mavi Yonca ile Akpınar karşı karşıya ge-lecek. Saat 21:00'de Tuna Tarım - Köse Sigorta ve 22:00'de Çetinkaya ile Nimet Tarım karşı karşıya gele-cek.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder