Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR SON NEFESTE KAZANDI

Görüntünün olası içeriği: 18 kişi, Selahattin Meriçli, Muammer Yaman ve Cengiz İnce dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar        1. Amatör kümede mücadele eden Bayramiçspor sezonun en kritik maçlarından birini oynadı.
     Dümrekspor'u konuk eden Bay-ramiçspor rakibinden üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen son sani yede kazanabildi.
    Maça iyi başlayan Bayramiçspor gol attıkça, kalesinde gol gördü.Ma çın son saniyelerine kadar heyecan devam ederken 5 dakikalık uzatma bölümünde 3 gol oldu. 90+5.ci daki kada golü bulan Dümrekspor skoru 3-3' e getirdi. Santra sonrası Düm-rek spor'lu futbolcu ceza sahası içinde topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Bayramiçspor bu kritik maçtan 4-3 galip ayrıldı.
        Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Bayramiçspor Takım Antre-nörü Üzeyir GÜL; "En önemli raki-bimize geçtiğimiz hafta kaybetmiş ve bir basamak gerilemiştik.
     Bu hafta sonu rakibimiz kaybetti ve biz kazanınca avantajı tekrar eli mize geçirdik.Hedef maçlarımızdan birini zorda olsa kazandık. Önümüz de zorlu Yenice Spor deplasmanı var. Bundan sonra alınan her pua-nın altın değeri var. Öncelikle hede fimiz kaybetmemek olacak. Daha sonra içeride şampiyonluğa oyna-yan Kocatepespor'u konuk edece-ğiz. Bu iki maçtan puan yada puan-lar alırsak rahatlarız. Asıl hedef maçlarımız arka arkaya evimizde oynayacağımız Tarımspor ve Ars-lancaspor maçları olacak " dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder