Yeni
Loading...

CHP Bayramiç Gençlik Kolları: ''SİZ ELBETTE RANTI İYİ BİLİRSİNİZ SAYIN BAŞKAN''

    Bayramiç chp gençlik kolları, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL'in sosyal medya paylaşımının ardından çok sert bir açıklamada bulundu Yapılan Açıklamada; ''Rant kültürüne yatkın olmanızı anlayabiliyoruz, Türkiye genelinde partinizin ortaya çıkan RANTÇI tutumu yüzünden mi rant iddiasında bulunamıyorsunuz? Yoksa böyle bir şeyin olmadığının farkında olduğunuz ve kamuoyunda iddianızı ispatlayamayacak olmanın size vereceği zarardan mı korkuyorsunuz?
      Ek olarak şunu da halkımız adına belirtmekte fayda görüyoruz, Deve güreşi bizim topraklarımızın geleneğidir. Halkımızın kültürel faaliyetlerini sizin kirlenmiş düşünce ve ithamlarınıza alet etmeyecek bir Belediye Başkanımız olduğu için GURURLUYUZ. Bayramiç halkı Başkanını seçerken oyunu MERT'lerden yana kullanmıştır, bugün gelinen noktayı hazmedemeyen NAMERT'lere yedirmeyiz. Ezine Belediye Başkanı olarak devraldığınız kendi partinizin Başkanı ile ilgili söyleyemediklerinizi de söylemenizi ve umudumuz kalmayan SAMİMİYETİNİZİ göstermenizi beklemiyoruz. Bayramiç Gençliği olarak Belediye Başkanımız Sayın Mert UYGUN 'un ve karar vericilerimizin her daim arkasındayız işine karışmak Ezine Belediye Başkanının haddi de hakkı da değildir. Kendine çok güvenen bir daha ki seçimde Ezine'den değil Bayramiç'ten aday olup boyunun ölçüsünü alabilir. Bayramiç halkı RANT yapanları, hakkını yedirenleri, Belediyeyi zarara uğratanları bilir ve 31 Martta olduğu gibi hak ettiğini verir. Bugün olduğu gibi Bayramiç'te ilelebet Mert'ler kazanacak, namertler kaybedecek.
      Ne yazık ki Ezine halkı, kendi işini bırakıp komşu belediyelerin işine karışan, eski belediye başkanının sözcü ve savunuculuğunu yapan bir Belediye Başkanı seçmiş. Umuyoruz bu hatadan döner ve ilçenizin gelişimi için Cumhuriyet Halk Partisi Ezine ilçe örgütümüzün yaptığı uyarıları dikkate alır ilçenize odaklanırsınız, aksi halde millet sizi bugün korumaya kollamaya çalıştıklarınız gibi sandıkta çıkarmayacaktır ''denildi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder