Yeni
Loading...

İLÇE KAYMAKAMI GÖKDEMİR ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET EDİYOR...

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç, ayakkabılar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, Sercan Gökdemir dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar     İlçe Kaymakamı Sercan GÖKDEMİR, ilçemizde bulunan şehit ailelerini ziyaret ediyor.
        Geçtiğimiz günlerde Şehit Ahmet ALTIN ‘ın anne ve babası Mustafa ALTIN ve Müslime ALTIN' ı menderes mahallesindeki evlerinde, diğer şehidimiz Bülent MUTLU nun anne ve babası Ramazan Mutlu ve Elif Mutlu’yu Tepecik mahallesindeki evlerinde ziyarette bulundu.Kaymakam Gökdemir yılın son gününde Şehit annesi İfade ŞENGÖREN Teyzemizi, menderes mahallesindeki evinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde şehitlerimizin emanetlerinin talepleri dinlendi ve şehitlerimiz anılarak minnet duyguları iletildi. 
             Kaymakam GÖKDEMİR: "Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanet lerimizdir. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Devletimizin tüm kapıları her zaman açıktır. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum.Bu vesileyle şehitlerimizin anne babalarına, eşlerine ve çocuklarına bir defa daha Allah'tan sabır diliyorum" dedi.
      İlçe Kaymakamı Sercan GÖKDEMİR, Vatanı mızın kıymetli emanetleri şehit aileleri ve gazilerimizin evlerine ziyaretlerin önümüzdeki günlerde devam edeceğini iletti.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder