Yeni
Loading...

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet KARADENİZ;'HER DAİM EĞİTİM CAMİASININ YANINDAYIZ''

Görüntünün olası içeriği: Ahmet Karadeniz, oturuyor ve iç mekan       Mesleki Teknik Eğitim Yönetim Kurulu toplantısı 30 aralık pazartesi günü, Metem toplantı salonunda yapıldı.
       Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mehmet ETİK başkanlığında, Bele-diye Başkan Yardımcısı Ahmet KRADENİZ, Esnaf Odası Başkanı İsmail YILDIRIM, Marangozlar Odası Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ, Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, Esnaf ve Sanayici temsilcileri, İsmail GÜNEŞ ve Çağlar ŞAHİN katıldı.
   Toplantıda söz alan Belediye Baş kan Yardımcısı Ahmet KARADENİZ 
''Verimli geçen toplantıda mesleki eğitim problemleri masaya yatırıldı, belediyeyi temsil etmenin yanında sektör temsilcisi olarak da düşüncelerimizi ve önerilerimizi paylaştık. Coğrafyamızda tarım ve hayvancılık geçim kaynağıdır. Meslek liselerinden mezun olanların %50 sinden fazlası eğitimini aldığı meslekle uğraşmamaktadır. Bu bağlamda alınması gereken önlemler olduğunu düşünüyorum. Okulumuzda tarım ve hayvancılık bölümünü açarsak, hem ileride mesleği olacak öğrencilerimiz, mesleğinin alt yapısını ve temelini almış olur, hem de öğrencilerin yapacağı mesleğin lisesinde eğitim görmüş olur. Belediye olarak eğitime verdiğimiz destek ortadadır, Bu projeye hem sahsım hem de, belediye olarak destek vermeye hazırız. Eğitim camiasının hizmetin de olduğumuzu beyan ettik'' dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder