Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'DA 3 YENİ TRANSFER

       

1. Amatör kümede 2. devre bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak.
İlk devrede istediği sonuçları elde edemeyen Bayramiçspor 2.devreye 3 yeni transferle başlayacak. Gökçe adaspor'dan Cüneyt YILMAZ, Hastanebayırspordan Zafer GÜNAYDIN ve Bozcaadaspor' dan Yavuzhan KAYAOĞLU'nu renklerine bağlayan Bayramiçspor 2.devreye iyi başlamak istiyor.
Kulüp Başkanı Bülent BORA ilk devreyi iyi geçirmediklerini belirterek; "İlk yarıda istediğimiz sonuçları elde edemedik. Bayramiçspor olarak tamamen yerel futbolculardan kuru-lu bir ekiple mücadele ediyoruz. Genç bir takımız ve her geçen gün tecrübe kazanıyoruz. Fakat takımımızda askere gidecek futbolcularımız bulunuyor.Lige tutunmak ve kor kulu rüya görmemek için transfer yapmak zorundayız.İkinci devreye iyi başlayıp ligi en iyi yerde tamamlamak ve Bayramiç'li futbolseverlere iyi maçlar izletmek istiyoruz" dedi.
Bayramiçspor antrenörü Üzeyir GÜL ' de yaptığı açıklamada; "Takımımıza yeni katılan arkadaşların faydalı olacağına inanıyorum. İkinci devrenin ilk maçında Çanakkale deplasmanına çıkıyoruz. Umarım başarılı olacağız" dedi.
Çanakkale 1915 Genç spor Bayramiçspor maçı yarın saat 15:00'de Çanakkale' de oynanacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder