Yeni
Loading...

BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR...

bayramiç belediyesi ile ilgili görsel sonucu      Edinilen bilgiye göre, Bayramiç Belediye Meclisi Türkiye’nin yürüt-tüğü sınır ötesi operasyonu görüş-mek üzere olağanüstü toplanıyor.
          21 Ekim tarihinde Bayramiç Belediyesi Meclis toplantı salonun-da yapılacak toplantıyla “Barış Pı-narı” ismiyle yürütülen Suriye’deki PYD/YPG ve IŞİD’e yönelik sınır ötesi harekat görüşülecek. Toplantı da ortak bir karar ile Türkiye’nin yü-rüttüğü harekata destek açıklaması nın çıkması bekleniyor. 
     Toplantı 21 Ekim Pazartesi günü saat 14:30’da yapılacak.
      Belediye Başkanı Mert UYGUN, olağanüstü toplanacak meclis gün-deminin tek maddeden oluştuğunu ve Barış Pınarı Harekatına destek vermek için bir araya geleceklerini belirterek; 'Belediye Meclisi olarak hiç bir şekilde parti ayrımı yapmak-sızın hala devam etmekte olan Ba- rış Pınarı harekatına destek için top lanacağız. Ülkemiz zor dönemler-den geçmektedir. Zor dönemlerden geçerken özellikle ülkemizin toprak bütünlüğüne kasteden  teröristlerle, mehmetçiğimiz mücadeleye devam etmektedir. Harekat başladığından bu yana Belediye olarak da gerek sosyal paylaşım, gerekse basın yo-luyla harekatın arkasında olduğu-muzu ve olacağımızı beyan ederiz.' dedi
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder