Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR 1 PUANA RAZI OLDU

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, çim, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve açık hava         Çanakkale 1.Amatör kümede ilk hafta maçları oynandı. İlçemizi bu ligde temsil eden Bayramiçspor ligin güçlü ekiplerinden Çanakkale 1915 Gençspor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. İlk yarıda rakip takım daha etkili olurken bulduğu golle ilk yarıyı 1 - 0 önde kapadı. İkinci yarıda oyun içinde değişikler-le başlayan Bayramiçspor üstünlü-ğü ele geçirdi ve rakip kalede baskı kurdu. Özellikle ikinci yarı yapılan değişikliklerle iyi futbol oynayan Bayramiçspor golüde buldu ve duru mu 1-1'e getirdi. Son dakikalar tam bir heyecan fırtınası içinde geçti ve son dakikalarda iki takımda 1' er puana razı oldu.
    Geçtiğimiz yıl gibi genç bir ekiple mücadele ettiklerini belirten takım antrenörü Üzeyir GÜL; "Bu ligin en genç ekibine sahibiz. Geçtiğimiz se zonki kadromuzu büyük ölçüde ko-ruduk. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen yine iyi mücadele ettik ve çok koştuk. Maç rakip takıma ve bi-ze gelip gitti fakat birer puana razı olduk. Takımımızdaki gençler tecrü be kazandıkça daha iyi futbol oynu-yoruz.
        Bu hafta sonu ligin güçlü ekip-lerinden Gelibolu ekibi Güneylispor ile deplasmanda oynayacağız. Ama cımız iyi futbol oynamak ve bura-dan puan yada puanlarla dönmek" dedi. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder