Yeni
Loading...

YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: 1 kiÅŸi, ayakta ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 7 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, açık hava       Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları yapı-lan kapanış töreniyle sona erdi.
    5 branşta açılan kurslarda yakla-şık 400 öğrenci 1.5 ay süresince uzman antrenörler eşliğinde eğitim gördüler. 
       Kapanış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mert UY-GUN; "Göreve geldiğimiz günden bu yana spora ve sporcuya değer veriyoruz. Açılan kurslarda 1.5 ay süresince öğrenciler keyifli saatler geçirdi.
           Bu tip organizasyonları daha farklı branşlar da açarak sürekli yap mayı planlıyoruz. Önümüzdeki yaz spor okullarına daha da önem vere-rek daha kapsamlı bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Ben umut edi-yorum ki bu okullardan çok kaliteli sporcular yetişip ilçemizi bir çok branşta en iyi şekilde temsil edecek ler ve bir çok başarıya imza atacak-lardır. Yaz spor okullarına katılan tüm öğrencilerimizi ve antrenörleri-mizi kutluyorum.Ayrıca belediye ola rak yaz spor okullarına katılan tüm sporcularımızı sinemaya götürüp onları ödüllendireceğiz" dedi. 
      Kapanış töreninde her branştan öğrenciler küçük gösteriler sundu ardından top atma töreni gerçekle-şerek görsel bir şölen oluştu. Bu şö len, törene katılan veliler tarafından da büyük alkış aldı.
      Tören sonunda tüm sporculara dondurma ikramında bulunuldu.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder