Yeni
Loading...

VOLEYBOLDA ALT YAPI HAZIRLIK MAÇLARINA BAŞLADI...

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi ve basketbol sahası        Bayramiçspor bayan voleybol takımının alt yapısını oluşturan yaş gurupları yaz boyunca hiç ara ver -medikleri çalışmalarını hazırlık maç larıyla sürdürüyor.
  Midi,mini,yıldız ve genç takımların oluşturduğu alt yapı, hazırlık maçla-rında göz doldurdu. Çan Kale 1957 takımı alt yapılarını misafir eden Bayramiçspor alt yapı takımları da-ha hazır bir görüntü sergiledi. Çalış malarını aralıksız sürdürdüklerini belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ; "Alt yapıda yaklaşık 65 sporcumuz bulunuyor. Bu yıl yetiştir diğimiz 2 sporcumuz Milli takımın alt yapı takımlarında oynamak üze-re Ankara'ya gitti ve burada kolejde tam burslu eğitim alacaklar. Sporcu larımızın öncelikle eğitim alanında başarılı olmaları için çaba sarfediyo ruz. Derslerinde başarısız olan spor cular takıma giremiyor. Alt yapıdan yetişen sporcularımızı önümüzdeki yıllarda A takım bünyesine kazandı-racağız. Bu yıl yıldız ve genç maçla-rında ilçemizi Türkiye şampiyonala-rında finallere taşımak istiyoruz.   
  Çalışmalarımızı aralıksız sürüyor." dedi...Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder