Yeni
Loading...

HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDEN YILSONU KARMA SERGİSİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: 10 kiÅŸi, Seniha Karadeniz dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriÄŸi: 3 kiÅŸi, Mert Uygun dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar          İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu karma sergisi öğretmenevi bahçesinde düzenlenen programla açıldı. Açılışla bir konuşma yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cela lettin ÖZTÜRK;"Sayın Belediye Baş kanım, Sayın Daire Amirleri, Kıymet li Kurum ve Okul Müdürleri, yerel basınımızın temsilcileri, kıymetli mi-safirler ve sevgili kursiyerlerimiz; "El Emeği Göz Nuru Yıl Sonu Kar-ma Sergisi ve Öğrenme Şenlikleri Programına" hoş geldiniz.
   ''7'den 77'ye herkese, her yerde , her zaman eğitim" sloganımız ile 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılın-da Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak biraz sonra açılı-şını yapacağımız karma sergimizde usta öğreticilerimizin rehberliğinde, kursiyerlerimizin yıl boyunca yaptık-ları çalışmaları sizlerin beğenilerine sunacağız. Ayrıca yarın saat 16:00' dan itibaren Yıldırım Akbulut Mey-danında yıl boyunca açılmış olan kurslarımıza ait stantlarımız da kur-siyerlerimizin hünerlerini ve beceri-lerini canlı olarak gözlemleme imka nı bulacaksınız. Bugün burada, siz lerin huzurunda tüm usta öğreticile-rimizi , öğretmenlerimizi ve kursiyer lerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum.
    İlçemiz genelinde bu yıl 35 branş ta 120 kurs açılmıştır. Bu kurslara 1471 bayan 1682 erkek olmak üze-re 3153 kursiyer katılmıştır. Açık Öğ retim lisesinde 246, Açık Öğretim Ortaokulunda ise 80 öğrencimiz bulunmaktadır. Ayrıca merkezimiz bünyesinde şimdiye kadar açtığı-mız ve açacağımız Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız ile mezun öğrencilerimize Üniversiteye hazır-lık konusunda da hizmet vermekte-yiz. Bizlere desteklerini esirgeme-yen başta Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA ve Sayın Belediye Başkanımız Mert UYGUN olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.  
           Program daha sonra Halk oyunları gösterisi, kursiyerlere mezuniyet belgelerinin verilmesi-nin ardından müzik dinletisi ve sergi açılışıyla devam etti. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder