Yeni
Loading...

BAYRAK TARTIŞMASINA BELEDİYE'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Görüntünün olası içeriÄŸi: ayakkabılar ve açık hava   19 Mayıs sonrası Belediye önün-de toplanan bayrakların yerde gö-rüntülenip sosyal medyada paylaşıl masının ardından tartışmalar sürer-ken, Bayramiç Belediyesi konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.
     Açıklamada; ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılına ilişkin törenler nedeniyle Bay ramiç ana caddeleri ve meydanları na asılan bayraklarımız belediye gö revlilerimiz tarafından toplanmıştır. Ancak bu faaliyet sırasında beledi-ye personelimiz tarafından gerekli özenin gösterilmediğini AKP Genç-lik Kolları eski başkanı Gökhan De-mirsöz’ün sosyal medya paylaşımı ile öğrenmiş bulunmaktayız. 
      Konu ile ilgili yaptığımız araştır-ma sonucu, bayrakların indirildikten sonra içine konulduğu torbaların bit mesi nedeni ile personelimizin bele diye idare binasına torba almaya gittiği ve bu sırada indirilen bayrak-ların yerde kaldığı anlaşılmıştır.Bay rağımıza karşı gerekli hassasiyetin gösterilmediği anlaşılmış olup, bay-raklarımızı toplamakla görevlendiri-len personellerimiz Taci İlbars,Onur Özçelik ve Ufuk Kolsuz hakkında gerekli idari tahkikat başlatılmıştır. Bayrağımıza yapılan saygısızlığı fo toğraflayarak sosyal medya üzerin-den yayınlanmasını sağlayan eski belediye başkanımız Sadettin Ars-lan’ın eşi Bakiye Arslan’a ve sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak belediye başkanlığımızca konunun öğrenilmesini sağlayan AKP eski gençlik kolları başkanı Gökhan De-mirsöz’e hassasiyetleri için teşek-kür ederiz. Gökhan Demirsöz’ ün sosyal medya paylaşımında geçen ‘burası Dersim değil Bayramiç’ iba-resi ile kastedilen tarafımızdan an-laşılamamış olup takdiri kamuoyu-nundur. Bayramiç Belediye Başkan lığı olarak bayrağımıza gerekli say-gıyı göstermeyen personelimiz ile ilgili gerekli her tür tedbirin alınaca-ğının halkımıza duyurur, konuyla il-gili üzüntümüzü ve desteklerini su-nan vatandaşlarımıza teşekkürümü zü sunarız'' denildi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder