Yeni
Loading...

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUHARREM ERKEK’ten MERT UYGUN’a TAM DESTEK

Görüntünün olası içeriÄŸi: 5 kiÅŸi, kalabalık          CHP Genel Sekreteri, Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem ERKEK, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim-lere ilişkin çalışmalarına hız verdi ve Bayramiç'i ziyaret ederek Bele-diye Başkan Adayı Mert UYGUN'a destek verdi.
     Muharrem ERKEK yoğun seçim mesaisine rağmen il il, ilçe ilçe, köy köy, kahve kahve dolaşarak vatan-daşlarla bir araya geliyor. Seçim ça lışmalarını geçtiğimiz gün ziyaret ettiği Bayramiç'te sürdüren ERKEK ilçe binasında karşılandı. Daha son ra Belediye Başkan Adayı Mert UY-GUN,Meclis Üyesi Adayları ve İl Ge nel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte önce pazar yerinde vatandaşlarla buluştu.
 Pazarcı esnafıyla dertleşti ve ilçe esnafının sorunlarını dinledi. "Mart’ ın Sonu Bahar" diyen ERKEK 1 Ni-san'dan sonra herşeyin daha güzel olacağını belirterek; "Parti olarak çok çalışıyoruz. Ülkemizin çoğu ye-rinde sosyal belediyeciliği getirece-ğiz.Tutturmuşlar bir beka sorunu, gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Ülkemizin beka sorunu diye bir şey yoktur. Ekonomik krizin üstünü ört-meye çalışarak gündem değiştirmek istiyorlar.
     Bayramiç'te de belediyeyi tekrar kazanarak, uzlaşıcı, insanları öteki-leştirmeyen tüm toplumu kucakla-yan bir belediye başkanı seçmiş ola cakasınız. Görüyorum ki Mert Baş-kana çok büyük bir ilgi ve sempati var. Mert Başkan ve ekibi çok çalı-şıyorlar ve seçimi kazanacakların-dan hiç kuşkumuz yok.dedi.
   

     Akşam saatlerinde Türkmenli Köyü'ne giden Erkek'in ziyareti gece mitingine dönüştü. Özellik-le hayvancılıkla uğraşan köyün ve Bayramiç'in hak ettiğini alamadığını söyleyen Erkek, yerel üretimin teş-viki ve kooperatifçilikle ürünlerin de-ğerini bulacağını ve tüketiciye ula-şacağını anlattı. Türkiye' nin beka sorununu 29 Ekim 1923' te Cumhu riyetin kurulmasıyla hallettiğini belir-ten Çanakkale Milletvekili, yerel se-çimlerde projelerin yarıştığını söyle-di ve Bayramiç'in halkçı belediyeci-likle tanışacağını sözlerine ekledi. İl Genel Meclisi üyelerinin de söz al-dığı sokak toplantısını, "Mart'ın so-nu bahar" diyerek tamamladı.
     Belediye Başkan Adayı Mert UYGUN da son seçim sonuçlarına değinerek; 'Son genel seçimlerde ilçe merkezinde CHP olarak 4206 oy aldık. Bu seçimlerde AK Parti 3308, İYİ Parti 1901 ve MHP 468 oy aldı.
    Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise parti olarak 4852 oy aldık. Bu se-çimlerde ise AK Parti 3620 ve İYİ Parti 1613 oy almıştı. Bu da demek oluyor ki son yerel seçimlerden son ra parti olarak büyük bir yükselişe geçmişiz. Bu oy oranını daha da yükseltmek için tüm gücümüzle çalışacağız.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder