Yeni
Loading...

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MERT UYGUN GENÇLERLE BULUŞTU...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 12 kiÅŸi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄŸi: 1 kiÅŸi, sahnede ve iç mekan       Yerel seçimlere 2 ay kala Bele-diye Başkan adayları da seçim çalış malarını sürdürüyor.
     Chp Belediye Başkan adayı Mert UYGUN seçim çalışmaları kapsa-mında ilçemizdeki gençlerle buluştu Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Adayı Mert UYGUN’un Bay ramiç Gençliği ile buluşmasına, Ça-nakkale Milletvekili Özgür CEYLAN, İlçe Başkanı Süruri SAVAŞ ve ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kol ları da katıldı.
          İlk olarak toplantıda söz alan Çanakkale CHP Milletvekili Özgür CEYLAN, salondaki Bayramiç genç lerinin enerjisi ile heyecanlandığını ve çok mutlu olduğunu, Gazi Musta- fa Kemal ATATÜRK’ ün bu ülkeyi gençlere emanet ederek ne kadar ileri görüşlü olduğunu,bu günleri gö- rebildiğini belirtti.
     CHP İlçe Başkanı Süruri SAVAŞ ise, Salonun gençlerle dolu olması-nın heyacan verici olduğunu, Bayra-miç CHP’nin 31 Mart Yerel Seçimle-rine,gençlerle omuz omuza başarı ya odaklandığını söyledi.
      Salondaki gençlerin coşkusu ile duygulu anlar yaşayan, Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç Belediye Baş-kan Adayı Mert UYGUN; “mutlu, öz-gür, her geçen gün ziyaret edenlerin çoğaldığı, Kazdağları’nın ön plana çıkarıldığı,Tarım ve Hayvancılık sek törüne yerel yönetimin ürün değer-lendirme konusunda yardımcı oldu-ğu,spor, sosyal ve kültürel alanlarda sürekli gelişen bir ilçe yaratmak an-lamında projelerinin hazır olduğunu “söyledi. Tüm projeler ile ilgili lans-man’ın ,Belediye Meclis Üyelerinin , İl Genel Meclisi Üyelerinin tanıtımını 15 Şubat 2019 tarihinde yapılacağı-nı hatırlattı. Mert UYGUN sözlerinin sonunda “Söz veriyorum, güzel ilçe-mizi gençlerle ve Bayramiç halkıyla birlikte yöneteceğiz” dedi. Bayramiç Belediye Başkan Adayı Mert Uygun Gençlerle buluşmasının son ve en uzun bölümünde; gençlerin sorula-rını, proje örnekleri ile yanıtladı ve gençlerin proje önerilerini not etti
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder