Yeni
Loading...

VOLEYBOLDA 2. YARI START ALIYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar, basketbol sahası, ayakkabılar ve ÅŸort       Türkiye Bayanlar Voleybol 2. lig inde 2.yarıyı bu hafta sonu oynana-cak maçlarla başlıyor.
     Ligde ilk yarı oynadığı 10 maçın 6'sını kazanan Bayramiçspor ligde 5.sırada yer alıyor. Bayramiçspor 2.yarıda çoğunluğu alt yapı oyuncu su olan sporcularla mücadele etme kararı aldı. Kadrosunda bulunan Se def KILIÇARSLAN ve Ebru ŞENEL' i Kayseri Atletik takımına kiralık ve-ren Bayramiçspor altyapıdan 2 oyun cusunu da A takıma yükseltti.
      Ligde altyapı oyuncularının tec-rü-be kazanmalarını amaçladıkla-rını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; "İlk yarı iyi bir sezon geçir-dik ve 5.sırada devreyi tamamladık. Altyapı oyuncularımızın daha fazla şans bulması ve tecrübe kazanma larını sağlamak amacıyla 2 tecrü-beli oyuncumuzu kiralık olarak gön-derdik. Bundan sonraki amacımız altyapıdaki çocuklarımızı oynatarak önümüzdeki yıla hazırlamak ve tec rübe kazandırmak olacaktır. Bu lig de 14 ve 13 yaş grubunda sporcu-ları bulunan tek takım Bayramiç-spor dur. Bu anlamda ligdeki diğer takımlar, ulusal basın ve voleybol camiası Bayramiçspor' u örnek gös termektedir. Bu yıl bu çocuklarımız dan çok büyük başarılar beklemiyo-ruz. Çünkü kendilerinden büyük ab-lalarıyla mücadele edecekler. Bu sa atten sonra kaybetmenin de bir öne mi yok çünkü amacımız takımı önü-müzdeki yıla hazırlamak" dedi.
   Bayramiçspor 2. yarının ilk maçın da İzmit DSİ spor'u konuk edecek. Bayramiçspor - İzmit DSİ spor maçı Pazar günü saat 13:00'de İlçemiz Spor Salonunda oynanacak.   
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder