Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ’TE CHP VE İYİ PARTİ İTTİFAK YAPIYOR

Ä°YÄ° PARTÄ° CHP ile ilgili görsel sonucu           İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Gü-neşhan karşılıklı heyetlerle yaptıkları görüşmeyi ön protokole bağlayıp imzaladılar.
        19 Aralık Çarşamba günü saat 10.20’de İYİ Parti ile CHP heyetleri bir araya gelip ittifak konu sunu görüştüler ve çıkan sonuca il başkanları imza attı. Bu anlaşmaya göre bazı ilçelerde ve ilçe merkezlerinde ittifak yapılıp, bazı ilçelerde il genelde her iki partide kendi adaylarını destek-leyecek.Buna göre Biga, Bayramiç ilçe merkezi, Karabiga, Çardak, Umurbey Beldesi CHP’ye bı-rakılacak.Lapseki,Yenice ilçe merkezi ve Gümüş çay beldesi İYİ Parti’ye bırakılmış olacak. Biga ve Lapseki’de Belediye Başkan Yardımcılığı kar-şılıklı olacak.
        İlçe örgütleri belediye meclisi üyeleri konu-sunda karşılıklı olarak anlaşacaklar. Edindiğimiz bilgilere göre ilçemizde iyi parti ve Chp heyetleri görüşmeyi sürdürüyor. İyi Parti’nin Bayramiç’ te CHP yi destekleme kararının alınmasından son-ra İyi partinin Belediye Meclisinde ilk 6 sıra içer-sinde 2 adayının olmasını isteyeceği belirtiliyor.
Ortada kalan ilçe ve beldelerle ilgili olarak taraf-lar bugün tekrar bir araya gelerek görüşecekler.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder