Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR 2. YARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve açık hava       Çanakkale 1. Amatör kümede mücadele eden Bayramiçspor ilk yarıyı 7. sırada tamamladı.
    Ligde genç bir takımla mücadele ettiklerini belirten takım antrenörü Üzeyir GÜL; "Bayramiç'te yeniden yapılanma ile sıfırdan bir takım oluş turduk. Özellikle neredeyse tamamı yerelden oluşan sporcularımızla iyi bir uyum sağladık. Geçtiğimiz yıllar da Bayramiçspor dışarıdan yaptığı bir çok transfer ile önemli ölçüde hem maddi hem de manevi zarar görmüş. Günümüz ekonomisinde zaten bundan sonra alt yapısı olma yan takımlar büyük zorluklar çeke-ceklerdir. Biz hem bu ekonomik şart lar dolayısıyla, hem de daha da ö-nemlisi yerel futbolcularımızı kazan ma anlamında  bir yapılanmaya gittik. A takımın yanısıra U14 ve U15 takımlarımızda hazır durumda bulunuyor ve Ocak ayının 2. haftası maçları başlayacak. Özellikle alt ya pıda her geçen gün artan bir talep var. Bir çok oyuncu Bayramiçspor' un alt yapısına katılmaya başladı. Bir kaç yıl sonra futbolda Bayramiç spor dışarıdan hiç transfer yapma gereksinimi duymayacaktır.
  A takımda da önümüzdeki yıl daha güçlü olacağız. Her geçen hafta daha da deneyim kazanıyoruz. Şu an ligde 7. sıradayız fakat kaybetti ğimiz maçlara bakınca sıralamada-ki yerimiz bu olmamalıydı. Biz mü-cadelemizi sürdürüp iyi bir ikinci ya-rı geçirmek istiyoruz" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder