Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR VOLEYBOL TAKIMI LİDER İLE OYNUYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası     Türkiye Bayanlar Voleybol 2.ligin de mücadele eden Bayramiçspor vo leybol takımı ligde 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 5. sırada bulunuyor.
    Geçtiğimiz hafta sonu Bursa tem-silcisi Nova Gençlik takımına 3-1 ye nilen Bayramiçspor ligde 2 basamak geriledi ve 5. sıraya düştü.
          İki haftadır köyü oynadıklarını belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ;" Altınoluk güçlü bir ekipti ve deplasmanda yenilmemiz bizleri üzmedi fakat, Bursa ekibine kendi evimizde yenilmemiz bizleri üzdü. Bu haftada istediğimiz voleybolu oynayamadık. Rakibimiz bizden da-ha iyi savunma yaptı ve maçı kazan mayı hakkettiler.
       Bu hafta sonu yine 1.lige çıkma iddası yüksek olan ve henüz set da-ha vermeyen Çan temsilcisi olan ve henüz set dahi vermeyen Çan tem-silcisi 1957 Çan Kalespor ile oyna-yacağız. Amacımız buradan puan çıkarmak. Bu maçta kaybedeceği-miz bir şey yok. Rahat oynayıp raki bin hata yapmasını bekleyeceğiz. Altyapı oyuncularımızda her geçen maç deneyim kazanıyorlar.Önümüz deki yıllarda hepsi iyi birer voleybol-cu olacaklar" dedi.
     Çan - Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 14:00'de Çan' da oyna-nacak. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder