Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR LİDERLE DEPLASMANDA OYNUYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 1 kiÅŸi, spor yapıyor ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriÄŸi: 5 kiÅŸi, Bülent Melda Bora dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar ve basketbol sahası     Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig inde 4.te 4 yaparak bütün dik katleri üzerine çeken Bayramiçspor, ligde kendisi gibi maç kaybetmeyen Altın oluk Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.
      Geçtiğimiz hafta sonu kendi sa-hasında Yalova temsilcisine set ver meden 3-0 yenerek ligde 4'te 4 ya-pan Bayramiçspor Altınoluk deplas-manından puan yada puanlar almak istiyor. Çok güçlü bir rakibe karşı oy nadıklarını belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ; "Genç ve bir kaç deneyimli oyuncudan kurulu bir eki-biz Rakibimiz bir üst ligi hedefleyen ve bu amaçla yüksek bütçelerle ku-rulmuş bir takım. Bizde gücümüzün farkındayız. Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Takım ruhunu ve uyu mu yakalamış durumdayız. Özellik le set sonlarında iyi oynuyor ve ma-çı hiç bırakmıyoruz. Geçtiğimiz haf-ta sonu bunun örneğini gösterdik 24-20'den 26-24 seti çevirmeyi ba şardık.
     Rakibimiz Altınoluk tamamıyla deneyimli oyunculardan kurulmuş ve bir üst lige çıkacak takımlar için de favori gösteriliyor. Biz takım oyu-nunu sahaya yansıtabilirsek bu maç tan puan yada puanlar çıkartabile-ceğimizi düşünüyorum. Biz de Al-tınoluk maçına galibiyet için  gidiyo-ruz"dedi.
           Altınoluk Belediyespor maçı Pazar günü saat 14:00'de Altınoluk spor salonunda oynanacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder