Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR GECE DÜZENLİYOR

       İlçemizi futbol ve voleybol branşlarında temsil eden Bayramiçspor sezon öncesi açılış gecesi düzenliyor. Futbolda 1. Amatör kümede, voleybolda 2. ligde mücadele edecek olan Bayramiçspor sezon öncesi ku lübe destek amaçlı bir gece dü zenliyor.
   Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA uzun zamandır böyle bir gece düzenlenmediğini belirterek;"Bayramiçspor olarak uzun zamandır böyle bir gece düzenlemiyorduk. Böyle gecelerde birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergilenmiştir. Bu amaçla uzun süredir yapılmayan geceyi, bu sezon Bayramiçspor yararına düzen leyerek bu birlikteliği ilçemizde görmek istiyoruz. Gecemiz 28 Eylül Cuma akşamı saat 19:30 da Ayazma Garden da düzen-lenecek.
      Düzenleyeceğimiz gecede canlı müzik ( Grup Ezgi, Emre OKTA, Hakan ÇELİK ve Klarnette Ozan sahne alacak. Gecemiz yemekli olacak ve çeşitli hediye çekilişleri ( Buzdolabı, Led TV, Bulaşık makinası ve Çamaşır makinası) olacak. Dün itibariyle de davetiyelerimiz çeşitli kanallardan satışa sunulmaya başlandı. Geceye katılıp Bayramiçspor'a destek olmak isteyenler Davetiyelerini Doğuş Matbaa'dan temin edebilirler. Bu geceyi düzenlememizde bize destek olan; 
Ayazma Garden Restaurant a, Umut Mobilya ya, Büyük Çarşı ya, Aytoklar Mobilya ya, Grup Ezgi ye, yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.' dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder