Yeni
Loading...

ZAFER BAYRAMINI SALONDA KUTLADILAR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 2 kiÅŸi, basketbol sahası ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, aÄŸaç, açık hava ve doÄŸa      Bayramiçspor'lu genç voleybol-cular sezon öncesi çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürürken ,30 Ağustos Zafer Bayramını da ant renmandan önce düzenledikleri tö-renle kutladılar.
     Genç sporcular saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Türk Bay-rağı açtılar.Takım kaptanı genç vo-leybolcu Elif AYDIN;'Antrenörlerimiz Mehmet GÜNEŞ ve Melda BORA  zafer bayramımızı kutlayarak günün öneminden bahsettiler. Biz de bu coşkuyla antrenmana başladık.Çok zor geçeceğini düşündüğüz kros antrenmanının nasıl bittiğini bile an-layamadık. 2 saat boyunca marşlar, şarkılar söyledik. Etraftakiler balkon lara çıkıp bize alkış yaptılar çok zevkli bir antrenman yaptık.
   Takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ ise, Ulu Önder Atatürk' ün dediği gi bi zeki, çevik ve aynı zamanda ah laklı sporcular yetiştirmek için müca dele ettiklerini belirtip;''Bizler her za man yetiştirdiğimiz sporculara önce likle iyi birer insan olmaları, ülkemi ze yararlı bir birey olmaları ve top-lumda kendilerine iyi bir yer edinme leri konusunda dersler veriyoruz .İyi bir sporcu olmanın yolu öncelikle topluma faydalı iyi yetişmiş eğitimli ve kültürlü bir birey olmaktan geçer. Bütün sporcularımızı bu amaç doğ rultusunda çalıştırıyoruz. Bu gün de da 30Ağustos zafer bayramının coş kusu antrenmanın sonuna kadar enerjilerine yansıdı. Bunu görmek ise bizleri çok mutlu etti tabiki. 
     Bu vesileyle bu büyük zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaş-ları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor tüm sporcularımın ve tüm Bayramiçli'lerin Zafer Bayra mını kutluyorum'' dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder