Yeni
Loading...

KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

kurbanlık ile ilgili görsel sonucukurbanlık ile ilgili görsel sonucu         Ramazan Bayramı sonrasına denk gelen 6 aylık enflasyon verile-rinin açıklanmasının ardından kur-banlık fiyatlarında belli olmaya baş-ladı .
       Kurban kesme ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar kur-banlık fiyatlarını araştırmaya başla-dı. Kurban Bayramına az bir zaman kala kurbanlık fiyatları için fiyat ara-yışları da başladı. Enflasyon verileri ile beraber artması beklenen kur-banlık fiyatlarının bu sene yüzde 15 -20 civarında zamlanması bekleni-yor. Kurbanlık fiyatları henüz net ola rak belirlenmezken, küçükbaş hay-vanın 1000-1200 lira, büyükbaş hay vanında 7000 ile 8000 lira civarında olması bekleniyor.
         Piyasaların durumuna göre de değişiklik gösterebilecek olan kur-banlık fiyatlarının belirlenmesinde yem ve yakıt maliyeti-nin yanında yükselen döviz kurlarındaki durum da önem arz ediyor. Tabi üreticide bir yıl boyunca verdiği emeğin karşı lığını almak istiyor. Dolayısıyla ağustos ayındaki döviz kuru fiyatlar da belirleyici olacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder