Yeni
Loading...

MENDERES MAHALLESİNE ANAOKULU MÜJDESİ

  Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN' ın seçim vaadleri arasında bulunan Mende-res Mahallesine Ana okulu inşaatına başlandı.       Menderes mahallesinde oturan vatandaşlara, mahal lelerine Anaokulu kazandır-mak konusunda söz verdi-ğini belirten ARSLAN; 'Bay-ramiç Belediyesi adaletli hiz met anlayışı ile ilçeyi adeta çağ atlattı. Bugüne kadar il-çenin dört bir yanında pek çok büyük projeyi hayata geçirdik. Bu bağlamda İlçe miz Menderes Mahallesine daha önce yapılan Halı sa-ha ve Basketbol sahası, Ço cuk Oyun Parkları, Mende-res Mahallesi Sağlık Ocağı ve yapımı tamamalanmak üzere olan Menderes Ma-hallesi Düğün salonundan sonra bir büyük yatırım da-ha olan Menderes Mahalle-si Anaokulu projesinin müj-desini vermiş bulunmakta-yız' dedi.
     Proje ile ilgili edinilen bil- gilere göre 6 Haziran tarihin de ihalesi gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 Milyon TL' ye mal olacak olan okul 5 Ay (150 Gün) gibi kısa bir süre içerisinde teslim edilecek. 


Zemin artı 1 kat şeklinde gerçekle-şecek olan Anaokulu projesi Oyun alanlarının da olduğu 4 derslik 1 ye mekhaneden oluşacak. 
    Proje ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN ''İlçemiz için gece gündüz durmaksızın çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz, Eğitim, sağlık,sos yal, spor, tarım ve tarihi projelerimiz le ilçemizi ayağa kaldırmaya devam ediyoruz, Bayramiç değişiyor, Bay-ramiç Gelişiyor bu kapsamda Eği-tim alanında yapılan bu proje ile ço-cuklarımız zorunlu eğitim öncesi sağlam bir alt yapı ile eğitim öğre-tim hayatlarına başlamalarını istiyo-ruz, Her zaman dediğimiz gibi ço-cuklarımız bizim geleceğimiz bu projenin gerçekleşmesinde büyük destek veren Sn. Grup Başkanve-kilimiz Bülent TURAN'a çok teşek kür ediyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' dedi

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder