Yeni
Loading...

SOKAK BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU...

        Bayramiç Belediyesi StrettBall (Sokak Basketbol) turnuvası sona erdi.
       Bayramiç Belediyesi tarafından sosyal etkinlikler kapsamında Sat-ranç turnuvası ile başlayan ve sıra-sıyla Voleybol ,Futbol turnuvalarıyla devam eden organizasyonların so-nuncusu olan StreetBall (Sokak Bas ketbol) turnuvası dün akşam oyna-nan final mücadeleleri ile son buldu. Yıldırım Akbulut meydanında 3 kate goride 15 takımın mücadele ettiği 1 hafta süren organizasyon çekişmeli ve bir o kadarda heyecanlı anlara sahne oldu.
          Büyük çekişmeye içerisinde geçen turnuva sonunda Veteranlar kategorisi şampiyonu Derekolu Pis-tons isimli takım olurken, 2.cisi Bay-ramiç Bulls 3.cüsü Foto Nazar oldu. Büyükler kategorisinde şampiyon Hacıimam Basket olurken 2. Çetin-kaya Petrol 3.cü Nazar Müzik oldu. Gençler kategorisinde şampiyon Se zerler Market 2.ci, Artı Kırtasiye 3. cü, Pakmaya 2. oldu. Turnuvada de receye giren takımlarımıza ödülle-rini Bayramiç Belediye Başkanı Sa-dettin ARSLAN, belediye meclis üye leri Durmuş Kula ve Rafet Karaca takdim etti.
     Turnuva finalinde kısa bir konuş- ma gerçekleştiren Başkan Arslan bir turnuvayı daha başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile geti-rip Daha sosyal bir Bayramiç için bu tarz sosyal Görüntünün olası içeriÄŸi: 10 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, gece ve açık havaetkinliklerin devam ede-ceğini bunun için okulların kapanma sı ile bu yıl 2.cisini düzenleyeceği-miz Yaz Spor Okullarını başlataca-ğız dedi.Görüntünün olası içeriÄŸi: 8 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve açık hava
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder