Yeni
Loading...

VOLEYBOLDA RAKİP THY

     Türkiye Bayanlar Voley-bol 1. Ligin de mücadele eden Bayramiç spor yoğun bir maç trafiği içine girdi. Geçtiğimiz hafta sonu ligde 3. sırada bulunan Bahçeli evler karşısın da müthiş bir oyun ortaya koyan Bayra-miçspor maçı son nefeste 3-2 kaybetmesine rağmen  altın değe-rindeki 1 puanı hanesine yazdırdı.
       Özellikle seyircisininde desteğiyle kendi evinde iyi mücadele eden Bayramiç spor rakiplerine göz dağı ve riyor. Milli maçlar sebebiyle hafta da 3 maç oynayacak olan Bayramiç spor salı gü-nüde lig lideri Balıkesir Bü-yükşehir Belediyespor dep-lasma nında mücadele etti. Ekibimiz güçlü rakibi karşı-sında fazla direnemedi ve maçtan 3 - 0 yenik ayrıldı. 
    Bayramiçspor yarın ligin favori ekiplerinden THY ile ilçemiz spor salonunda kar-şı karşıya gelecek. Kadro-sunu Fenerbahçe' de forma giy-miş  Aneta Kocmonova Havlickova ve yıllarca Vakıf bankta Şampiyonluklar ya-şamış Nicoliç ile güçlendi-ren THY Sulltanlar ligini he-defliyor.  
    THY karşısında seyirciye iyi maç izlettirmek istedikle-rini belirten Bay- ramiçspor 2. Başkanı Bülent BORA; 'Son haftalarda takımımız yükselişe geçmiş durumda. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun biz kolay teslim olmayacağız' dedi.
      Bayramiçspor - THY ya-rın saat 13:00 de İlçemiz Spor Salonunda Oynanacak

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder