Yeni
Loading...

YILANLAR DEPREMİN HABERCİSİ Mİ?

YILANLAR DEPREMİN HABERCİSİ Mİ?


Ege Denizi'nde 12 Haziran günü meydana gelen 6.3' lük, bir hafta sonra da 5.5' lik deprem ve son ola rak dün yaşanan 5 şiddetindeki dep remler Türkiye'nin bat sında büyük korku ve paniğe neden oldu. Dep-remin ardından ise CHP eski millet vekili ve Sosyal Haklar Derneği Baş kanı Melda Onur'un gündeme getir diği yılan haberleri gündemi meşgul ediyor. Denizli, Çanakkale ve Düz ce gibi bir çok merkezde görülen yı lanların depremle bir bağının olup olmadığı ise henüz bilinmiyor...

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.3'lük deprem Türkiye'nin batsın- da büyük korku ve paniğe neden oldu. Depremin ardından ise CHP eski milletvekili Melda Onur'un "2 gündür şehir merkezlerinde görü-len yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin."tweeti çok konu şuldu.Depremden sonra canlı yayı na bağlanan Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır da konuyla ilgli sorulan soruya "son bir ay dır görmediğimiz yılan türü kal-madı" ifadelerini kullandı.

Peş peşe görülen yılan vakaları nın depremin bir işreti olup olmadı ğı konusunda her hangi bir bilimsel veri olmasa da bu görüntüler gün-demi uzun süre meşgul edeceğe benziyor.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder