Yeni
Loading...

Kaz Dağları'nda Arkadaşlarıyla Barakada Kalan Orman İşçisi Kayboldu



İlçemiz Kaz Dağları'nda iş arkadaşlarıyla barakada kalan orman işçisi Halil Cen, pazar günü kayboldu. Jandarma ve AFAD ekipleri, kar yağışı altında kayıp işçiyi arama çalışmaları başlattı.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü'nün Kaz Dağları'nın Evciler Köyü Mandayatağı Mevkii'ndeki ağaç kesim işinde çalışanlardan 54 yaşındaki Mustafa Taşkın, 37 yaşındaki Ahmet Sezgin ve 39 yaşındaki Halil Cen buradaki barakada kalıyordu. Meteorolojinin havaların birden soğuyacağı ve yoğun kar yağışı uyarısı üzerine işçilerden Mustafa Taşkın ve Ahmet Sezgin, geçen pazar günü erzak almak için motosikletleriyle Evciler Köyü'ne gitti. Alışverişin ardından dönen Taşkın ve Sezgin, diğer arkadaşları Halil Cen'i barakada göremeyince peşlerinden köye gitmiş olabileceğini düşündü. Ancak, Cen'in ertesi gün de ortalarda görünmemesi ve kendisinden haber de alınamaması üzerine durum jandarmaya bildirildi.



ARAMALAR KAR YAĞIŞINDA DEVAM EDİYOR.

Bunun üzerine Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, orman işçisi Halil Cen'in bulunması için gün boyu bölgede arama kurtarma çalışması yaptı. Gece aniden bastıran kar yağışına rağmen ekipler, 30 köylünün da desteğiyle çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalarda jandarmanın özel eğitimli arama kurtarma köpeği de kullanıldı. Ancak Cen'e ulaşılamadı. Arama kurtarma çalışmalarının geniş bir alanda sürdüğü bildirildi.

Kaynak : Doğan Haber Ajansı
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder