Yeni
Loading...

Hırsızlık Şüphelileri Güvenlik Kamerasından Yakalandı




Bayramiç'te bir otomobil ile iki ayrı işyerinden toplam 250 lira çaldıkları ileri sürülen 3 kişi, polis tarafından evlerinde yakalanıp, tutuklandı.

 Bayramiç'te geçen Pazar günü, Metin Tunç'un evinin önünde park halindeki 17 EY 926 plakalı otomobili çalındı. Aynı gün Atatürk Caddesi'ndeki Tuncay Özden'ne (35) ait kahveye ve Camikebir Mahallesi Debboylar Mevkisi'ndeki Kadir Gök'e ait bakkala kapı kilitlerini zorlayarak giren hırsızlar, kasadaki toplam 250 lirayı çaldı. son alarak girdikleri bakkalda alarmın çalması üzerine paniğe kapılan hırsızlar, son anda farkettikleri güvenlik kamerasını kırıp, kaçtı. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların S.Y. (16), O.T. (17) ve A.U (16) olduğunu tespit etti. 3 şüpheli, evlerinde yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Şüphelilerin, geçen 6 Kasım'da Bayramiç'teki bir mühendislik şirketine ait 34 ES 364 plakalı otomobili de çalıp, kaza yapınca delilleri karartmak için Kutluoba Köyü yakınlarında ateşe verdikleri de ileri sürüldü.

Kaynak : Doğan Haber Ajansı
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder