Yeni
Loading...

MHP Bayramiç İlçe Başkanı İstifa Etti



Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale depreminden Bayramiç'te etkilendi ve Bayramiç MHP Bayramiç İlçe Başkanı Ali İhsan İşcen görevinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin, Çanakkale il ve merkez ilçe teşkilatlarının görevlerine son vermesinin ardından, ilçe teşkilatlarından da istifalar ardı ardına geldi.

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Cumartesi günü yaptığı yazılı bir açıklamayla MHP Çanakkale İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının görevlerine son verildiğini, Mustafa Doğan'ın il başkanlığına, Hakan Pınar'ın da merkez ilçe başkanlığına getirildiğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından, ilçe teşkilatlarında da istifalar ardı ardına geldi. Ayvacık İlçe Başkanı Mehmet Ergan, Bayramiç İlçe Başkanı Ali İhsan İşcen, Biga İlçe Başkanı Atilla Soykan, Gelibolu İlçe Başkanı Kemal Ersöz, Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve Yenice İlçe Başkanı Ali Osman İçen ile yönetim kurulları, il başkanlığına istifalarını sundu.

2010 yılında getirildiği il başkanlığı görevine Cumartesi günü son verilen Efkan Erkan, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Erkan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin meşhur söyleminde olduğu gibi 'Önce ülkem ve milletim, daha sonra biz' demek kaydıyla hep ön planda Çanakkale'ye nasıl hizmet edebiliriz, neler yapabiliriz? Bunun peşinde olduk. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar Çanakkale'de MHP'nin hep gülen yüzü olmaya çalıştık. Kavgadan ve gürültüden uzak icraat yapmaya yönelik, vatandaşın sorunlarıyla ilgilenen, öteleyen ya da ötekileştiren değil, vatandaş MHP'ye nasıl teveccüh gösterir bunun peşinde olduk. Allah'a çok şükür bu güne kadar ne genel merkezimizi ne de teşkilat mensuplarımızı, arkadaşlarımızı ve dostlarımızı utandıracak hiçbir eylemin içinde olmadık. Onurumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle bugüne kadar görevimize elimizden geldiğince sürdürme çalıştık. Az yaptık, çok yaptık bu tartışılabilir. Ama gücümüz oranında iyi niyetle hem ülkemiz adına, hem Çanakkale'miz adına hem de partimiz adına elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizler MHP'nin mensuplarıyız. MHP'ye, yüce Türk milletine, Çanakkaleli hemşerilerimize hizmet edebilmek için illaki bir rütbeye gerek yok. İl başkanı veya yönetici olmaya da gerek yok. Bugüne kadar partimize ve milletimize nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da birer nefer olarak hizmete arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısıyla yeni atanan il ve ilçe başkanlarıyla yönetimlerine canı yürekten başarılar diliyorum. Bu noktada hiç kimseye kırgın, kızgın ya da dargın değilim" dedi.

Görevden alınmalarıyla 6 ilçe başkanlığının da teşkilatlarıyla birlikte istifa dilekçelerini verdiğini söyleyen Erkan, kendilerinden görevlerine devam etmesini istemelerine rağmen Ayvacık, Bayramiç, Biga, Gelibolu, Lapseki ve Yenice ilçe başkanlarının istifa ettiğini, bu durumun değerlendirmesinin ise yeni il ve ilçe yönetimleri tarafından yapılacağını bildirdi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder