Yeni
Loading...

Bayramiçspor Başkanı Sami Ozar : Para Sorununu Çözemezsek 2. Lige Katılamayabiliriz



Geçen yıl başarılı bir tablo çizerek 2. Lige yükselen Yeşil Bayramiçspor Bayan Voleybol takımı bu yıl mali sorunlarını çözemediği için lige katılmama tehlikesiyle karşı karşıya.

2013-2014 Sezonunu başarıyla bitirip Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde oynama hakkını kazanan Yeşil Bayramiç Spor maddi sorunları çözemediği için sıkıntı yaşıyor. Lige katılım için gerekli işlemlerini yapmasına rağmen, mali sorunları aşamayan voleybol takımı, sıkıntılı günler geçiriyor.

Kulüp başkanı S. Sami Ozar, "Voleybol Federasyonu 3. Ligde kulüplere deplasman yardımı yapıyordu. 2. Ligde böyle bir yardım yok. Deplasman maliyetleri ve malzeme giderleri ortalama olarak 30 ila 35 bin lira civarında. Bu miktardaki parayı çözecek gücümüz yok. Kulübümüzün yeterli Mali gücü olmadığı için yapılan destekler diğer giderlerimizi çözmeye yetmiyor.

2. Ligde her sporcuya yılın 10 ayı tam sigorta yapmak zorundasın. Ayrıca sporculara ödenen ücretler için yüzde 15 oranında da devletimize vergi ödemek zorundayız. Bu sıkıntı, oluşturduğumuz bütçeyi yeterli hale getirmiyor. Bu finans sorununu çözemezsek lige katılamayız. Buda yılardır verdiğimiz emek, ilimiz ve ilçemizin tanıtım fırsatını kaçırmış oluruz. Bilindiği gibi ilçemizdeki kapalı spor salonu trilyonluk yatırımla tadilatı sürmekte. Tadilat sonunda ilçemize modern bir salona sahip olacak. Bunca yatırım da boşa gitmiş olacak. Bu durum bizleri çok üzüyor. Bu sorunumuza çözüm için gerek devlet yetkililerinden gerekse özel sektörden yardım bekliyoruz.

Kulüp yönetim kurulunun aldığı karar gereği, mali sorunlarının çözüme kavuşamaması durumunda lige katılmama kararı aldı. Bu kararı uygulama gereği duymadan Ağustos ayı ortasına kadar bu sıkıntımızı çözmek ve lige katılacağımız müjdesini Bayramiçspor'lulara duyurmak istiyoruz" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder