Yeni
Loading...

MHP'li Vural Bayramiç'ten Seslendi ; 21 Mart, Türkiye İçin Kara Bir Lekedir




 Çanakkale'de, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Bayramiç ilçesine geldi. Yıldırım Akbulut Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişiye seslenen Oktay Vural şunları söyledi: "Cumhuriyetin hangi şartlarda hangi bedeller ödenerek kurulduğunu idrak etmemiz lazım. İster AKP'li, ister CHP'li, ister Saadet Partili olsun. Hangi partiye oy verirse versin.

Yeterki hepimizin sevdası Türkiye olsun. Endişesi milletimizin kardeşliği olsun. Endişelerimiz çok fazla. Türkiye nereye gidiyor? Millet nereye gidiyor? Herkes endişe içersinde bu güzel mübarek topraklarda. 'Çanakkale Geçilmez' diyen ecdadın topraklarındayız. Eğer biz bir iradeyi kullanıyorsak bir vatandaş olarak sizin iradenizi kullanmak için vekalet istiyorsak sizden herşeyden önce sadece bugünü değil geçmişi de düşünmenizi istiyoruz. 'Dur yolcu bastığın toprakları geçme tanı düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı' diyor.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günüydü. Bir vatandaş olarak istirham ediyorum. Şu geçmişe bir bakın 'Çanakkale geçilmez' diyen evlatları yetiştiren analar olmasaydı bizler varolurmuyduk? Eğer Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sevr- i yırtıp atmasaydı. Erzurum- Sivas kongrelerinde milletle birlikte olmasaydı biz burada olurmuyduk."

GÖZLERİNİ TOPRAK DOYURSUN

Bayramiç'te geçen ocak ayında evi yanan alzheimer hastası Sultan Alacaoğlu (70) ile eşi Hüseyin Alacaoğlu'nun (75) kendilerine yapılan yardım seferberliğinin ardından, 'Bu yardımlar yeter artık göndermeyin' sözünü hatırlatan Vural, "Ya şimdi iktidarda bulunanlar, TIR'larla götürüyorlar. Ama yeter demiyorlar. Gözlerini toprak doyursun" diye sözlerini sonlandırdı.




Haber : DHA
Fotoğraflar : Mehmet Emrah Över
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder