Yeni
Loading...

Aydın Karasaç - Uzun Bir Aradan Sonra






Selamlar Gazete Bayramiç okurları. 

Ben kısa dönem askerlik yaparken uzun uzun yazacak çok şey oldu ülkemizde. Askerlik bittiğine göre yazmanın da vakti geldi artık bence.

Devletin içinde, özellikle emniyet, yargı ve milli eğitim başta olmak üzere bütün resmi kademelerde kadrolaşmış bir cemaat yapılanmasının olduğunu, bu yapının sınav soruları çaldığını, Chp ve Mhp’ye kaset tuzağı kurarak muhalefeti dizayn etmeye çalıştığını, Türk ordusuna sahte delillerle kumpas kurduğunu, Türkiye’de vatansever ve Atatürkçü ne kadar aydın varsa tezgahlarla içeri tıktığını, Fenerbahçe’yi ele geçirmeye çalıştığını ve ülkemizdeki Amerikancı lobinin en önemli unsuru olduğunu Akp hükümetinden başka bilmeyen yoktu. Ha Akplilere sorsan haberleri yok gariplerin. Ayakkabı kutuları ortaya çıkınca, onlar da öğrenmiş oldular.

Zekeriya Öz!

Akp hükümetinin yolsuzluğa ve yalana batmış olduğunu, ihalelerin yandaşlara dağıtıldığını, kamu mallarının yağmalandığını, orman arazilerinin peşkeş çekildiğini, rant uğruna her türlü kirli oyunun oynandığını ve rüşvetin alıp başını gittiğini de emniyet istihbaratını ele geçirmiş olan cemaat dışında herkes biliyordu zaten.İşin ucu dersanelere değince akılları başlarına geldi. Allah ile aldatanlar için kul hakkı yenmesinin değil dersanelerin kapatılmasının daha önemli olduğu ortaya çıktı böylece.
Zamanlama manidar!

Medyanın baskı altında olduğu, muhalif basının susturulduğu, manşetlerin ısmarlama atıldığı, tvdeki alt yazıların bile bir telefonla kaldırıldığı, gazetecilerin işten atıldığı, hatta anketlerin çarpıtıldığı da biliniyordu. Fatih Altaylı konuştu herkes emin oldu.

Alo Fatih!

Şuan ülkemizde herkes herşeyi biliyor. Halkı kandırmaya çalışmaktan vazgeçin artık. Öküz öldü ortaklık bitti. Bugüne kadar el ele kol kola bu ülkenin kanını emenler şuan da birbirlerinin kanını emiyorlar. Bu kavgada önemli olan ikisinin de yenilmesidir. Türkiye her ikisinden de kurtulmadıkça bu karanlıktan kurtulamayacaktır. Bize düşen Mustafa Kemal’in ışığıyla ülkemizi aydınlatmaktan başka bir şey değil.

Yer :30 Mart 2014 Sandık!

Aydın Karasaç - gazetebayramiç
aydinkarasac@mynet.com



''sizde yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı bayover@msn.com yada mehmeteover@gmail.com adreslerine gönderebilirsiniz''
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder