Yeni
Loading...

Sgk Bayramiç'e Hizmet Binası Açıyor





Çanakkale SGK il müdürlüğü, Bayramiç'e hizmet binası açmak için başlattığı girişimler sonucu Bayramiç Mal Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arsa il müdürüne teslim edildi.

Çanakkale SGK il müdürlüğü ile Bayramiç Mal Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Cami Cedit mahallesi Namık Kemal sokakta ilçe mal müdürlüğüne ait 625 m2 arsa, SGK il müdürlüğüne verildi. Bayramiç Kaymakamlığında yapılan imza töreninde SGK İl Müdürü Basri Tümsek, Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya ve Bayramiç Mal Müdürü Sinan İnan katıldı. İmza töreninde ilçe Mal Müdürüne teşekkür eden SGK il Müdürü Tümsek "Yapılan çalışmalar sonucu ilçe mal müdürlüğü tarafından kurumumuza 625 m2 arsa tahsil edildi. Bu alana yapacağımız 2 katlı Akıllı hizmet binası ilçe halkı ilçe dışına giderek SGK hizmetleri yaptırma sıkıntısından kurtulacak. Bu konudaki çalışmalarımızı hızlandırarak 2014 programına aldırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.

İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya ise Sosyal Güvenliğin her geçen gün daha fazla önem kazandığının altını çizerek "İlçemize SGK kurumunun hizmetlerinin gelecek olması ilçemize artı değer kazandıracaktır. Halkımız bu hizmetin gelmesiyle Çanakkale'ye gitme sıkıntısından kurtulmuş olacak. İnanıyorum ki sayın müdürümüzde bu çalışmaları hızlandırarak 2014 yılı içinde binamız hizmete binamızın açılışını yaparız" dedi. Atılan imzalarla arasa SGK devredildi.


İHA
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder