Yeni
Loading...

Destek 95 Bin TL Oldu, Hüseyin Dede ; Bu Yardımlar Yeter, Artık Göndermeyin Dedi

 Destek 95 Bin TL Oldu, Hüseyin Dede ; Bu Yardımlar Yeter, Artık Göndermeyin Dedi




Çanakkale'de evleri yanan alzheimer hastası yaşlı çifte yardım için tüm Türkiye seferber oldu. Yaşlı çift, toplanan 95 bin TL için "Yeter" dedi.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, evleri yanan alzheimer hastası 70 yaşındaki Sultan Alacaoğlu ve eşi 75 yaşındaki Hüseyin Alacaoğlu çiftine yardım için tüm Türkiye seferber olurken banka hesabında toplanan para 95 bin liraya ulaştı. Çift, yardımseverlere teşekkür edip "Bu para bize yeter artık para göndermeyin" dedi.

EVLERİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Bayramiç İlçesi Güvem Sokak'ta geçen pazar günü, alzheimer hastası Sultan Alacaoğlu'nun evde yalnız bulunduğu sırada elektrik kontağından çıkan yangın sonucu ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.





TÜRKİYE YARDIM İÇİN SEFERBER OLDU

Olayın ardından Sultan ve Hüseyin Alacaoğlu'nun basına yansıyan fotoğrafları ve yaşanan dramı anlatan haberler üzerine Türkiye yardım için seferber oldu.

Bayramiç Belediye Başkanı CHP'li İsmail Sakin Tuncer'in yardımıyla bir bankada Hüseyin Alacaoğlu adına hesap açtırıldı.

3 GÜNDE 95 BİN TL


Hesapta toplanan yardımlar, 3 günde 95 bin liraya ulaştı. Oğlu Mehmet Alacaoğlu'ndan bankadaki paranın 95 bin liraya ulaştığını öğrenen Hüseyin Alacaoğlu, yardımseverlerin gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.




"BU KADAR YETER ARTIK GÖNDERMEYİN"

Alacaoğlu, "Bu para bize yeter, artık yardım göndermeyin. Başka ihtiyacı olanlara yardım yapılsın. Biz bu parayla evimizi yeniden yapacağız ve eşyalarımızı alacağız" dedi.

Yaşlı çiftin oğlu Mehmet Alacaoğlu ise babasının hesapta 95 bin lira olduğunu öğrendikten sonra tüm gece uyuyamadığını ve sabah kendisine, "Gazetecileri ara. Bu yardım bize yeter. Artık yardımı durdursunlar" dediğini belirtti.




KİRALARINI BELEDİYE BAŞKANI KARŞILAYACAK

Yangın sonrasında oğulları Mehmet Alacaoğlu'nun evinde kalmaya başlayan yaşlı çifte Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer, bir ev kiraladı. Başkan Tuncer, yaşlı çiftin evleri yapılıncaya kadar kiralarını kendisinin şahsen karşılayacağını söyledi.




Etiketler  : Çanakkale , Bayramiç , Yangın , İsmail Sakin Tuncer , Hüseyin Alacaoğlu , Yardım , Gazete Bayramiç , Bayramiç Haber ,
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder