Yeni
Loading...

photoshop CS5 Extended yenilikleri özellikleri


extended-yenilikleri
Photoshop'un merakla beklenen sürümü Adobe Photoshop CS5'i nihayet satışa  sunuldu.Adobe Photoshop CS5 Extended yazılımı yüksek kaliteli görüntü seçimleri, görüntü rötuşlama, gerçekçi boyama ve 3D yükseltmeleri için çığır açıcı özellikler sunmaktadır. Hızlı performansın yanı sıra iş akışınızda zaman kazandıracak onlarca özellik bir arada.

photoshop CS5 Extended yenilikleri özellikleri

 Photoshop CS5 ile içerik Duyarlı Dolgu 

Spot healing brush tool seçili iken content –aware seçeneğini işaretledikten sonra yapmanız gereken tek şey görüntü veya aynı desenle doldurmak istediğiniz boş alanın istenmeyen parçası seçmek. Gerisini Photoshop cs5 extended’e bırakmak.

Kolaylaştırılan karmaşık seçimler


Cs5 extended in bir yeni özelliğide saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçmenizi sağlar. Seçim kenarları etrafındaki arka plan rengini ortadan kaldırır ve yeni iyileştirme araçları ile seçim kenarlarını otomatik olarak değiştirir. Size kolay ve mükemmel bir seçim sunar.

Sıra dışı boyama efektleri

Tuval üzerinde renk karışımı olanağı veren Karıştırıcı Fırça (mixer brush tool) ; gerçeğe benzer, dokulu fırça darbeleri oluşturmanızı sağlayan Kıl Fırça İpuçları; ekran üzeri renk seçicisi ve diğer araçlarla doğal ve gerçekçi boyama efektleri elde etmenizi sağlar.tıpkı bi tuval üzerinde resim yapar gibi.


Tek tıkla ufuk çizgisi düzeltme
Adobe photoshop araç kutusunda yer alan. Ruler tool a eklenen straighten seçeneği ile tek tıkla ufuk çizgisini düzeltebiliyosunuz.  Eski sürümler için ufuk çizgisi düzeltmeyle ilgili konumuz burada bakabilirsiniz.

Kukla Çarpıt
Fotoğrafın belirli yerlerine koyacağınız işaretleri çekiştirerek görüntü öğelerini düzgün biçimde çarpıtmanıza ve uzatmanıza olanak sağlayan bir seçenek.

yüksek kaliteli HDR görüntüleme

Benzersiz bir hız, kontrol ve doğrululukla fotoğraf gerçekliğinde veya gerçeküstü HDR görüntüleri oluşturmanızı sağlar. Otomatik hayalet giderme ve ton eşleştirme ile ayarlamalarda daha fazla kontrol sayesinde şimdiye kadar ki en iyi sonuçları alın ve hatta tek pozlamalı fotoğraflara HDR görünümü kazandırın.

daha fazla ve detaylı bilgi için adobe sitesini ziyaret edebilirsiniz..
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder