Yeni
Loading...

Bayramiçspor'a Destek İçin Buluştular



Bayramiçspor sezon açılışı gecesi düzenlendi. Geceye esnaflar, iş adamları, bürokratlar, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede bir konuşma yapan ilçe kaymakamı Kemal KIZILKAYA; “ İlçede göreve başladğımdan bu yana Bayramiç´te gördüğüm en önemli şeylerden biri birlik ve beraberliğin en üst noktada olduğuydu. Bu birlik ve beraberlik spor alanında da devam ediyor.

Futbol ve Voleybol takımlarımızın başarılarını duydum. Bu başarılarının devamını diliyorum. Bende elde olan olanakları kullanarak maddi madevi bu güzide kulübümüzün destekçisi olacağım” dedi.

Belediye Başkan vekili ve Bayramiçspor eski başkanı İsmail UYAN´da yaptığı konuşmada Belediye Başkanı İsmail Sakin TUNÇER´in selamı olduğunu belirtip; “ Başkanımız yurt dışında olduğu için geceye katılamadı. Ben yıllardır bu kulübe desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı İsmail Sakin TUNÇER´e ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bayramiçspor´un her zaman yanındayım ve bu sezon her iki takımımızı da başarılar diliyorum” dedi.

Gecede Bayramiçspor´a destek veren esnaf ve iş adamlarına Bayramiçspor yönetimi tarafından teşekkür plaketleri verildi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder