Yeni
Loading...

Meryem Uzerli'nin Eski Sevgilisi Can Ateş'e Haciz Şoku

Uzerli'nin bebeğinin babası olduğu söylenen sigorta brokerı Can Ateş'in, ortağı olduğu şirkete borçları yüzünden haciz geldi.


Tükenmişlik sendromu nedeniyle mayıs ayında Almanya'ya dönenMeryem Uzerli'nin 4 aylık hamile olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Buhaber daha tazeyken Meryem Uzerli'nin bebeğinin babası Can Ateş'ten kötü bir haber geldi. Ünlü playboy Can Ateş'in ortaklarından Alper Ziyal'ın sahibi olduğu Sanset Sigorta'ya, borçları yüzünden 3 ay önce haciz geldiği öğrenildi.

HACİZ GELDİ

Piyasada Martin & Martin ile grup şirket olarak tanınan Sanset Sigorta'nın, eski ortakları tarafından alacaklarını tahsis edemedikleri gerekçesiyle mahkemeye verildiği öğrenildi. Bunun üzerine grup şirket Martin & Martin ve Sanset Sigorta'nın menkul malları haczedildi.

OFİSİ TAŞIDI

Bir süredir Mali durumunun kötü olduğu söylentileri dolaşan Can Ateş'in haciz olayından kısa bir süre sonra, ofis kirasını ödemekte zorlandığı için Profilo Alışveriş Merkezi'ndeki ofisini taşıması da söylentileri arttırdı.

"MERYEM'İN HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Hem iş hem aşk hayatı yolunda gitmeyen ünlü sigorta brokerı Ateş, sevgilisi Meryem Üzerli'nin hamileliğinden de haberi olmadığını açıkladı. Gazeteci Ayşe Arman'nınTwitter üzerinden hayranlarına duyurduğu hamilelik haberi herkesi mutlu etti. Ancak Uzerli ve sevgili cephesinde hamilelik olayının probleme neden olduğu ve çiftin Can Ateş'in bebeği istemediği için ayrıldığı konuşuluyor.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder