Yeni
Loading...

Bayramiç Belediyesi, Altyapı Çalışmalarına Hız Verdi

 Bayramiç Belediyesi, Altyapı Çalışmalarına Hız Verdi

 

Bayramiç Belediyesi kış ve bahar aylarında yaşanan yoğun yağış nedeniyle zarar gören yol ve sokaklarda parke taşı döşeme ve drenaj hattı çalışmalarına başladı.

Belediye Fen İşleri Mühendisi Özkan Yazgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinden geçen Çan yolu güzergahında yapılacak altyapı çalışmaları için Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolün ardından çalışmalara başladıklarını söyledi.

Bölgede son 30 yılın en yağışlı kış ve baharının yaşandığını hatırlatan Yazgan, şunları kaydetti:

"Sürekli ve şiddetli yağışlarda yetersiz kalan Yiğitler ve Çan yolu güzergahında yağmur sularının tahliyesi için drenaj hattı çekeceğiz. Böylece yaşanabilecek sıkıntıları gidermiş olacağız. Çan yolu kavşağından Eskisanayi Bölgesi İnönü caddesi boyunca Çan yolu köprüsüne kadar olan 600 metre uzunluğundaki güzergahtaki yolda 15 bin metrekare parke taşı ve kaldırım taşı döşeme çalışmasına başladık. Bu çalışmalar devam ederken, Menderes Mahallesi Yiğitler yolu ve Çan yol bölgesinde de Yağmur sularının tahliyesi için drenaj hattı çalışmalarını başlatacağız. Drenaj çalışmasının tamamlanmasının ardından bu bölgede de yol ve kaldırım çalışmalarına başlayacağız."

Yazgan, çalışmaların Temmuz ayı sonunda tamamlanmış olacağını kaydetti.

 

 29 Haziran 2013Anadolu Ajansı  

 

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder