Yeni
Loading...

Temizlik İşçisi Yerde Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Etti


Temizlik İşçisi Yerde Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Etti



Bayramiç Belediyesine bağlı taşeron şirkette çalışan temizlik işçisi, pazar yerinde bulduğu altınları, sahibine teslim etti. 

Alınan bilgiye göre, bir komşusundan aldığı borcunu ödemek için yarım ve çeyrek altın alan Reyhan Şahin, pazardan döndüğü sırada altınları kaybettiğinin farkına vardı. Bunun üzerine belediye ekiplerine giden Şahin'in başvurusu üzerine durum belediye yayın bürosundan anons edilerek ilçe halkına duyuruldu.

Bu arada, taşeron şirkette temizlik işçisi olarak çalışan Hacı Urlu, altınları bulduğunu bildirdi. Kayıp altınlar, belediye ekipleri tarafından Reyhan Şahin'e teslim edildi.

Altınların bulunacağından çok fazla umutlu olmadığını ifade eden Şahin, "Yine de temiz biri bulur da belediye kayıp bürosuna getirir diye gidip bildirdim. Belediyede çalışan bir yakınım altınlarımın bulunduğunu söyleyince çok sevindim. Komşumdan ödünç almıştım. Mevsimlik işçi olarak çalışıyorum. Kazandığım paramla borcumu ödemek için sarraftan altınları alarak cebime koymuştum. Nasıl oldu bilmiyorum ama düşürmüşüm. Benim gibi çalışarak ekmeğini kazanan işçi arkadaşların bulup bana vermelerinden dolayı çok mutluyum" dedi.

Hacı Urlu ise "Bugüne kadar ben ve ekip arkadaşlarım kimsenin parasını ya da malını alıp evimize götürmedik. Bizler alın teri ile çalışıp evimize helal para götürüyoruz. Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi biz başkasına yapmayız. Her zaman kendimizi karşı taraftaki insanın yerine koyarız" diye konuştu.


Haber Yayın Tarihi :
28.06.2013
Anadolu Ajansı


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder