Yeni
Loading...

Müftülük Binası Yenilendi



Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, tadilata giren müftülük binası, yenilenerek hizmete açıldı.

Bayramiç Müftülük binasında yapılan köklü tadilatın ardından modern bir görünüme kavuşan yapı, çok sayıdaki davetlinin katılımı ile hizmete başladı. Açılış töreninde bina ile ilgili bilgi veren Müftü Muharrem Ateş toplantı salonundan, çalışma bölümüne kadar her noktada yaptıkları tadilatla ilçeye yakışır modern bir bina oluşturduklarını dile getirdi. Açılışa katılan Çanakkale İl Müftüsü İbrahim Öcüt yaptığı konuşmada müftülük binalarının güzel görünmesi, personelin rahat bir çalışma alanının oluşmasının önemli olduğunu, binanın yapılan tadilatla çok değişmiş olduğunu, ilçeye hayırlı olmasının dileğinde bulundu.

Açılışa katılan Çanakkale Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü, Müftülük binasının iç ve dış tadilatla çok daha güzel, kullanışlı bir görümüm kazandığını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılışta konuklara "Bayramiç Beyazı" ve pilav ikramında bulunuldu.

Açılışa Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü, Bayramiç Kaymakamlığına vekalet eden Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruşlarının başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber Yayın Tarihi : 26.06.2013 15:33
İhlas Haber Ajansı [4770546]
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder