Yeni
Loading...

BU GURUR HEPİMİZİN…



Süperamatör lige namağlup şampiyon olarak yükselmeyi başaran Bayramiçspor futbol takımı Bayramiç´lilere büyük gurur yaşattı.

Birçok Çanakkale takımı ve büyük ilçelerin takımlarını dize getiren Bayramiçspor maddi yetersizliklere ve tesis yokluğuna rağmen çok büyük başarı yakalayarak gurur yaşattı. Bu gururun mimarları için geçtiğimiz gün şampiyonluk geceleri düzenlendi. Gecede açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Sami OZAR teknik ekibi ve futbolcuları kutlayarak önümüzdeki yıl hedeflerinin bir üst lig olduğunu belirtti.

OZAR Bayrmaçispor´a destek veren başta Belediye Başkanı İsmail Sakin TUNÇER ve İlçe Kaymakamı Osman YENİDOĞAN´a teşekkür plaketi verdi.İlçe Kaymakamı Osman YENİDOĞAN Bayramiçspor´u kutlayarak bu başarının daim olmasında alt yapısının oluşturulması gerektiğini özellikle belirtti.Belediye Başkanı İsmail Sakin TUNÇER´de futbolcuları kutlayarak Belediye ve şahsı olarak destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Gecede Bayramiçspor´a destek veren esnaf ve iş adamlarına teşekkür plaketi verildi.Duo müzik grubu gecede davetlilere müzik ziyafeti çektirirken, Bayramiç Belediyesinin düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvasında dereceye girenlere de kupaları verildi. Futbol turnuvasında Işık İnşaat şampiyon olurken Dia-sa 2. Ve sezerler Market 3. Oldu.












Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder