Yeni
Loading...

Dr. Fatih Murat YILDIZ siyasete mi atılıyor?



İlçemizin tanınmış simalarından Dr. Fatih Murat YILDIZ´ın ismi son günlerde siyasetle anılmaya başlandı ve MHP´den Belediye Başkan adayı olacağı halk arasında dilden dile dolaşıyor.

Aldığımız duyumları Dr. Murat YILDIZ´a sorduk. YILDIZ “ Şu an için bir düşüncesinin olmadığını konuşulanların kendisininde kulağına geldiğini, bahsettiğimiz partiden yani MHP´den belediye başkanlığı adaylığının kendisine yakıştırılmasına teşekkür ettiğini ve insanların tevecühü olduğunu ifade etti.

Siyasete yavaş yavaş ısındığını farkettiğimiz Dr. Murat YILDIZ sorulamıza kaçamak cevaplar vererek siyasete uzak olmadığını da kanıtlamış oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre Dr. Murat YILDIZ´ın her ne kadar böyle birşey yok desede MHP ilçe teşkilatının ve MHP´nin ileri gelenlerinin seçimlere yaklaşık bir yıl kala adaylık tekliflerini Dr. Murat YILDIZ´a götürecekleri ve meclisi de saygın ve kaliteli isimlerden oluşturacakları ifade ediliyor.
Dr. Fatih Murat YILDIZ´ın kamuoyunda sevilen bir kişi olduğu aday olması durumunda CHP ve AKP ile kıyasıya bir mücadele yaşayabileceği konuşuluyor. Geçtiğimiz seçimlerdeki CHP´li küskünlerin DSP çatısı altında birleştiği ve DSP´nin 1400´ü geçik oy aldığı biliniyor. MHP´liler bu seçimde AKP ve CHP´li küskünleri MHP çatısı altında toplayarak zaten olan var olan mevcut oylarıyla da beleadiye seçimlerinin en büyük favorisi olmayı istiyorlar. Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP inanılmaz bir oy patlamasıyla 1925 oy alarak seçimi az bir oy farkıyla kaybetmişti.

Kaynak : Bayramiç Doğuş Gazetesi


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder