Yeni
Loading...

Bayramiç Belediyesi'nden, Cami Temizlik ve Bakım Çalışması



Bayramiç Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan 9 caminin iç temizliğini, çevre temizliği ve bakımını yapıyor.

Belediye temizlik işlerinde çalışan 2 kadın işçi her gün iki caminin temizliğini yapıyor. Belediye tarafından alınan 2 sanayi tipi elektrikli süpürge yardımı ve iki bayan işçinin gerçekleştirdiği temizlikte camilerin içi ve camları, haftada 2 gün ise dışı temizleniyor.

Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkın ibadet yeri olan camilerin temiz ve sağlıklı olması gerektiğini, günde 5 vakit namaz kılmak için camiye gelen cemaatinin temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapmasının böyle mümkün olabileceğini söyledi.

Bunun için böyle bir hizmete talip olduklarını belirten Tunçer, "Halkımızın ibadet yeri olan camilerimiz daha temiz ve sağlıklı olması amacıyla belediye tarafından ilçe merkezinde bulunan 9 caminin temizliğini üslendik. Her gün iki cami bayan işçiler tarafından temizleniyor. Cemaatin temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yapmaları arzu ettiğimiz için böyle bir hizmete başladık. Senede 2 defa tüm halıları yıkanıyor. Ayrıca camilerimizin cevre temizliğini ve bahçe bakımını yapıyoruz" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder