Yeni
Loading...

Bayramiç'te Dere Taştı



Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, aşırı yağışlar nedeniyle Kazdağları'ndan gelen yağmur suları, ilçenin içinden geçen Tabaklar Deresi'nin taşmasına neden oldu.

Bayramiç İlçesi'nin içinden geçen Tabaklar Deresi'nin taşması sonucu yağmur suları Cemikebir Mahallesi'ne yayılmaya başladı. Su baskını nedeniyle dere yatağında bulunan tarihi taş köprü de sel sularından zarar gördü. Belediye yetkilileri deredeki suyun köprüye kadar yükselmesi nedeniyle yaya ve araçların köprüden geçişini engelledi. Köprünün çevresinde park halinde bulunan araçlar da yapılan uyarının ardından sahiplerince bulunduğu yerden kaldırıldı. Yağmur suları, Camibekir Mahallesi'ndeki ev ve işyerlerinin yanı sıra Mehmet Akif Ersoy'un babasının da imamlık yaptığı tarihi Karşıyaka Camii'ni tehdit etmeye başladı.

Öte yandan kuvvetli esen lodos Çanakkale merkezinde bir apartmanın bacasının üzerinde bulunan 2.5 metre boyundaki koruma demirini uçurdu. Demir, cadde üzerinde, park halinde bulunan bir otomobilin üzerine düşerek hasara yol açtı. Şans eseri bu sırada caddeden geçen birinin olmayışı faciayı önledi.

FD,BG(AÖ/BT) - Çanakkale / Bayramiç
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder