Yeni
Loading...

Soyunma odasında gelen mutluluk




Çanakkale'de Yeşil Bayramiçspor Bayan Voleybol Takımı’nın oyuncusu Çiğdem Öztunç’un maça giderken yolda düşürdüğü cüzdanı, takımın taraftarı Emre Rikhay tarafından bulunup kendisine teslim edildi. Kadınlar Voleybol 3’üncü Ligi’nde mücadele eden Yeşil Bayramiçsor Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncusu 22 yaşındaki Çiğdem Öztunç, Edirne Kırcasalih Maden takımıyla oynayacakları maç için Bayramiç Spor Salonu’na giderken cüzdanını düşürdü. Bayramiçli 18 yaşındaki Emre Rikhay, Yeşil Bayramiçspor’a destek vermek için spor salonuna giderken Hürriyet Caddesi üzerinde cüzdanı buldu. Cüzdandaki fotoğrafı görünce, her hafta maçını izlediği Öztunç’a ait olduğunu anladı. Rikhay hemen Bayramiç Spor Salonu’na giderek voleybolcu Çiğdem Öztunç’u aramaya başladı. Ancak saha içinde ısınan ve ardından da maça çıkan Öztunç ile görüşme fırsatı bulamadı. Maçı tribünden izleyen Emre Rikhay, takımı Yeşil Bayramiçspor’un 3-0 kazandığı karşılaşmanın sonunda soyunma odasına giderek, buruk bir galibiyet sevinci yaşayan voleybolcuya cüzdanını teslim ederek yüzünü güldürdü. İçinde 850 lira ve kredi kartları bulunan cüzdanını düşürdüğü için maça moralsiz başlayan Öztunç’un galibiyet sevinci bir anda ikiye katlandı.

 "İKİ AYLIK KİRA CÜZDANDAYDI" 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği 4’üncü sınıf öğrencisi olan Çiğdem Öztunç, cüzdanını düşürdüğü için maça üzgün başladığını belirterek, "Cüzdanımda Çanakkale’de kaldığım evin iki aylık kirası vardı. Şans eseri cüzdanı takımımızın bir taraftarımız bulmuş. Emre’ye bu dürüst davranışından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Sporcu, ardından da takım olarak Emre Rikhay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 "İLGİNÇ TESADÜF"

Yeşil Bayramiçspor taraftarı Emre Rikhay, takımını desteklemek üzere maçın oynanacağı Bayramiç Spor Salonu’na giderken bulduğu cüzdanın Çiğdem Öztunç’a ait olmasının ilginç bir tesadüf olduğunu söyledi. Hiç tereddüt etmeden cüzdanı spor salonuna giderek voleybolcuya teslim ettiğini belirten genç taraftar, Çiğdem Öztunç’un çifte sevinç yaşamasına neden olmaktan da mutluluk duyduğunu belirtti.

Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)
Kaynak : Hürriyet.com
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder