Yeni
Loading...

Ezinespor: 1 - Yeşil Bayramiçspor: 1



Kendi sahasında karşılaştığı Yeşil Bayramiçspor ile 1-1 berabere kalan Ezine Spor Kendi evinde 1 puana razı oldu.

Çanakkale 1. Amatör Lig müsabakasında Ezine Spor ve kendi sahasında misafir ettiği Yeşil Bayramiç Spor  1'er puana razı oldu. Ezine Spor ligde ilk iki hafta aldığı galibiyetlerden ve aldığı 6 puandan sonra gittiği Gökçeada deplasmanından yenilgiyle döndükten sonra mutlak galibiyet için çıktığı müsabakadan 1-1’ lik skorla berabere ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

Ezine Sporlu futbolcular ilk dakikadan itibaren oyunu rakip sahaya yıkmak isteseler de maçın henüz 10. Dakikasında ani gelişen atakta Yeşil Bayramiç Sporlu Kürşat yakaladığı pozisyonu gele değerlendirdi ve skor 0-1 oldu. Bu golden sonra Ezine Spor ataklarını sıklaştırmak istese de ilk yarıda oyunun hakimiyeti Yeşil Bayramiç’ti.

İlk yarı 0-1 Yeşil Bayramiç’in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya daha diri başlayan Ezine Spor sahaya gücünü yansıtmaya çalışsa da gol yollarında çoğalamayınca aradığı gol veya golleri bulmakta çok zorlandı. İkinci yarının ilk 20 dakikası Yeşil Bayramiç’in oyun üstünlüğü ile geçti. Maçın 70. Dakikasında Ezine Sporlu Yavuz ani gelişen atakta topu kalecinin yanından ağlarla buluşturunca skor 1 – 1 oldu.

Bu golden sonra başka gol olmadı maç 1-1 sona erdi.


 KADROLAR


EZİNE SPOR : TEVFİK – MUSTAFA – UĞUR – ŞEVKET – OSMAN NURİ – GÖKHAN – MUSTAFA – ERDEM – YAVUZ – ALAATTİN -  SADİ

YEŞİL BAYRAMİÇ SPOR : HASAN – ERGİN – SALİM – GÜRAY – HÜSEYİN – ÇAĞLAR – MERT – MUTLU – KÜRŞAT – ALİ - İLKER



Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder