Yeni
Loading...

Bayramiç Chp İlçe Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ; ''PARTİMİZ KONGRELERDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK''


      Bayramiç Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, 39. Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Parti örgütünün iradesinin en güçlü şekilde yansıyacağı kongreye, tüm üyeler, partililer ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren halk davetli.

      Kongre, 24 Eylül 2025 Çarşamba günü saat 12;00’da Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenecek.

CHP Bayramiç İlçe Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ, “Kurtuluş yok tek başına! Ya hep beraber, ya hiçbirimiz!” mesajıyla hemşehrilerini kongreye davet etti.

    Delege seçimi süreci sona eren ve ilçe kongre sürecine adım atan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde Bayramiç İlçe Kongresinin 24 Eylül 2025 Çarşamba günü yapılacağı açıklandı. 4-5 Eylül'de merkez mahalleleri ile başlayan CHP Bayramiç delege seçimleri büyük bir katılımla sona erdi. Delege seçimlerinin sona ermesinin ardından CHP Bayramiç İlçe Kongresinin tarihi de netleşti. Demokrasi ve özgürlük mücadelesinde önemli bir adım daha atıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi büyüteceğimiz bu kongreden de partimiz güçlenerek çıkacak ifadelerini kullanan CHP İlçe Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ; “Büyük bir coşku içerisinde tarihi bir demokrasi şölenine ev sahipliği yapacağız. Demokrasiye, özgürlüğe ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak için tüm yol arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum. Kongremizin kazananı hiç şüphesiz demokrasi olacak, Cumhuriyet Halk Partisi olacak” şeklinde konuştu.

       Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayramiç 39.Olağan İlçe Kongresi için şu ana kadar mevcut başkan İbrahim DEMİRTAŞ adaylık açıklamasında bulunurken, başka aday veya adayların çıkıp çıkmayacağı netlik kazanmadı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder