Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ'İN KÜÇÜK KIZLARI DA ÇANAKKALE ŞAMPİYONU OLDU!


      İlçemizi Voleybolda Türkiye çapında temsil eden ve ilçemizin adını sıkça duyuran Bayramiçspor başarılarına bir yenisini daha ekledi.

    Genç kızlarda Çanakkale şampiyonu olan Bayramiçspor, Küçük kızlarda da Çanakkale şampiyonu olarak ilçemizi ve Çanakkale'yi Kırklareli'de düzenlenecek grup maçlarında temsil edecek.Bu grupta 4 takım mücadele edecek ve grup birincisi olan takım Türkiye Finallerine gidecek. Grupta Çorlu, Edirne ve  Kırklareli takımlarıyla mücadele edecek Bayramiçspor 3 maç sonunda 1. sırayı alarak Türkiye finallerinde katılmak istiyor. Geçtiğimiz yıl küçük kızlarda Türkiye finallerine katılma başarısı gösterdiklerini ve Türkiye 18. si olduklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Bu yıl ki takımımız aynı ve bu yıl daha da tecrübe kazandılar. Öncelikle Kırklareli' de düzenlenecek turnuvada şampiyon olmak zorundayız. Finallerde geçtiğimiz yıl Galatasaray ile karşılaştık ve maalesef yenilmiştik. Fakat Bayramiç olarak Galatasaray ile oynamanın gururunu yaşadık. 

    Öncelikle ilçemize bu başarıları kazandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyoruz.Bu yıl finallerde büyük takımlarla oynamanın gururunu yaşamak istiyoruz'' dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder