Yeni
Loading...

YAĞLI GÜREŞTE BAYRAMİÇ'İN YILDIZI PARLIYOR


   İlçemizi Türkiye'nin her bölgesinde yapılan yağlı güreşlerde temsil eden Bayramiç Belediyespor'lu güreşçilerin yıldızı parlıyor. Geçtiğimiz sezon Belediyespor adına güreşen sporcular birçok madalya alarak Bayramiç'in ismini duyurdular.
   Geleceğin Başpehlivanlarını yetiştirmek için mücadele ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Metin AKINCI; ''Bu yıl düzenlenen bütün organizasyonlarda çeşitli dallarda birçok madalya kazandık. İlçemizde güreşe olan ilgi her geçen yıl artıyor. Bizde büyük bir özveriyle çalışarak geleceğin Başpehlivanlarını yetiştirmek istiyoruz. Daha şimdiden birkaç güreşçimize üst düzey teklifler geliyor. Ünlü Başpehlivanlar bizim güreşçilerimizi takımlarında görmek istiyor. Biz sporcularımıza kulüp olarak tüm imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Başta bizlere desteklerini hiç esirgemeyen Mert Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman maddi manevi bizim yanımızda oldu ve destek verdi.Bizde bu destekleri karşılıksız bırakmadık ve Bayramiç'e çok sayıda madalya kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz.Özellikle geçtiğimiz sezon çok başarılı güreşler çıkaran ve CW Enerji Türkiye Liginde kendi sıkletinde 3.lük Kazanan Serhat TEKİN kardeşimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Yağlı güreşlerde Bayramiç ten birçok sporcunun yıldızı parlayacak ve başarılı olacaklar''dedi. 
      Antrenör Ahmet ÇAYLAN da yaptığı açıklamada; ''Alt yapıdan gelen sporcularımızla aldığımız madalyalar bizlerin göğsünü kabartıyor. Emeğimizin karşılığını her geçen gün fazlasıyla almaya başladık. Yağlı Güreşlerde Bayramiç'ten çok yetenekli gençler yetişiyor. İlçemiz önümüzdeki yıllarda güreştye adından sıkça söz ettirecektir. Serhat bu yıl şampiyon da olabilirdi fakat yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle bu şampiyonluğu kaçırdı.Serhat Yağlı Güreşlerde uzun yıllar adında söz ettirecektir.Onu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum''dedi.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder